Paastips voor Huawei AppGallery 

Och jongens, de zon schijnt, april staat voor de deur en dit weekend is het Pasen. We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn zo blij als een ei. Speciaal voor de paasdagen heeft Huawei paasbeste aanbiedingen in z’n appstore en dat vonden wij een goede reden om onze AppGallery tips een paar dagen te vervroegen. Doen we er gratis een paar tips voor apps bij, zo zijn we dan ook wel weer.

TheFork

Vorige week schreven we over Thuisbezorgd en dat is natuurlijk een prima app voor de alledaagse honger, maar wat doe je als je een kneitersjieke paasbrunch op tafel wil zetten maar je zelf nog niet eens een ei kunt koken? Dan bestel je wat bij een échte chef natuurlijk. Restaurantsite TheFork heeft een lijstje samengesteld met bonafide eetgelegenheden die  Paasafhaalmaaltijden maken. Bestellen, afhalen, even opwarmen en klaar is Kees. Indruk maken op je gasten is een eitje.

Download TheFork

WieBetaaltWat

Die positieve indruk kun je dan meteen weer de kop indrukken door je gasten te vragen om een bijdrage. Het geld groeit je toch niet op de rug? Ons bin zuunig, en dat is meer dan alleen een Zeeuwse zegswijze. Nederlanders staan namelijk bekend om hun zuunigheid en ‘Going Dutch’ is een internationaal gebezigde term voor het delen van de rekening. Leuk weetje + twijfelachtige eer: zelfs de Japanners noemen het 割り勘, oftewel een ‘Nederlandse traktatie’. Is het dan toeval dat WieBetaaltWat een nogal populaire Nederlandse app is en dat Huawei de moeite heeft genomen om ‘m in AppGallery op te nemen? Wij durven onze paasstol erom te verwedden van niet. 

Download WieBetaaltWat.

Weeronline

Hadden we al gezegd dat we blij zijn met het weer? Ja hè? Vandaag tikken we de 20 graden aan, aldus Neerlands’ meest gebruikte weer-app Weeronline en dat maakt ons extatisch. Helaas zijn we aanstaande zondag dan weer het haasje, want met Pasen moeten we het doen met een schamele 11 graden. Dat wordt dus thuis bij de kachel eieren verstoppen. Extragratis paastip: schrijf op waar je je eieren verbergt zodat je er geen vergeet. De moeder van de schrijver van dit stuk vond ooit een hardgekookt paasei in de zak van haar winterjas. In november. Eet smakelijk. 

Download Weeronline

Speciale aanbiedingen tijdens Pasen

Deze en volgende week krijg je allerlei voordeeltjes en kun je prijzen winnen als je AppGallery gebruikt. Apps zoals Health Sync, Road Crash en LEGO Duplo World trakteren je op cashbacks en bij Booking.com, KLM, NRC, Deezer, Storytel en een heel trits andere apps maak je kans op andere prijzen (door Huawei ‘easter eggs’ genoemd - haha). Doe er je voordeel mee en alvast een fijne Pasen gewenst! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dennis van Dijk
Mijn passie zit in muziek en entertainment. Deze passie draag ik graag sinds 2012 uit op GadgetGear.nl.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram