Xbox Game Pass en EA Play
Arjan Olsder
Arjan Olsder

EA Play komt naar PC voor Xbox Game Pass

Heb jij Xbox Game pass en een PC? Dan krijg je er vanaf morgen heel veel games bij om te spelen. Microsoft en EA hebben een deal gesloten waarmee het EA Play aanbod nu ook onderdeel uitmaakt van Xbox Game Pass op de PC.

De deal volgt op de deal waarbij EA Play al deel uit ging maken van Xbox Game Pass op de Xbox consoles. Vanaf 18 maart 23:00 komen de EA games nu dus ook beschikbaar voor PC gamers. Daarmee wordt het verschil in aanbod voor Xbox en PC gebruikers weer een stukje kleiner.

Overigens gaat het niet om het complete EA aanbod, maar om een selectie van 60 titels. Games als FIFA 21 blijven alleen beschikbaar voor kopers van die game.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.