Razer introduceert de Huntsman V2 Analog

Vorig jaar mochten we voor het eerst kennismaken met het top toetsenbord van Razer, de Huntsman Elite. In dezelfde serie wordt nu de Razer Huntsman V2 Analog met analog optical switches gepresenteerd.

Met deze nieuwe technologie zien we dat de Huntsman V2 Analog een nieuw hoogtepunt lijkt te worden van Razer. Zo krijgt deze ramplank nieuwe analog optical switches. Daarmee kun tweestaps actuatie worden ingesteld voor nog meer controle over jouw toetsaanslagen. Daarmee veranderen de toetsen van het toetsenbord in knoppen met de effectiviteit van een controller. Je krijgt onder je toetsen naast tweestaps actuatie namelijk ook analoge input en variabele actuatie tot je beschikking. Met de Razer Synapse software kun je die helemaal finetunen. Daarmee lijken we echt voor een evolutie in PC gaming te staan.

Deze nieuwe switches worden uitgevoerd met PBT-keycaps. Zo krijg je steviger toetsen en meer grip tijdens het gamen. Deze keycaps zijn veel duurzamer dan ABS keycaps. Wil je jouw toetsenbord personaliseren, kun je ook keycap upgrade sets kopen in het zwart, roze, wit of groen. Het toetsenbord is via USB-A en USB-C aan te sluiten. Uiteraard is Razer Chroma verlichting volop aanwezig onder de toetsen en om het toetsenbord en de polssteun.

Razer Huntsman V2 Analog

Beschikbaarheid

De Razer Huntsman V2 Analog gaat €269 kosten.

Razer Huntsman kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Razer Huntsman kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl