Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Razer bouwt een Thunderbolt 4 Dock en laptop stand

De hele wereld maakt inmiddels USB-C hubs. Daar is het speciale wel een beetje vanaf. Maar als Razer, als gaming merk, zich ermee gaat bemoeien, dan wordt het bijzonder.

Razer introduceerde deze week namelijk twee bijzondere producten. De Razer Thunderbolt 4 Dock Chroma en de Razer Laptop Stand Chroma V2. Beiden om haar laptop lijn van toffe accessoires te voorzien.

Razer Thunderbolt 4 Dock Chroma

Wil je een Thunderbolt 4 dock, is de Razer Thunderbolt 4 Dock Chroma één van de weinige keuzes die je hebt. Deze nieuwe dock op deze nieuwe standaard heeft een datasnelheid van maarliefst 40Gb per seconde. Daar kun je dus prima twee 4K monitoren of één 8K monitor mee aansturen. Fotografie liefhebbers krijgen een UHS III compatible SD cardreader, gamers krijgen een bedrade netwerkverbinding en dan heb je nog steeds drie USB-A en vier USB-C Thunderbolt 4 poorten over voor al jouw andere hardware. En natuurlijk is deze zwarte aluminium behuizing voorzien van Chroma verlichting rondom. De meegeleverde voeding kan tot 90 Watt aan spanning leveren om de laptop en randapparatuur van stroom te voorzien.

De Razer Thunderbolt 4 Dock Chroma gaat €329,99 kosten.

Razer Laptop Stand Chroma V2

Wil jij ergonomisch werken op je laptop, dan weet je dat je die een flink stuk moet liften. En dan natuurlijk een toetsenbord en muis van Razer aansluiten om lekker te blijven werken. De Razer Laptop Stand Chroma V2 is de tweede generatie laptop stand van Razer. Natuurlijk voorzien van Chroma, maar ook een USB-C docking station. Daarmee krijg je een HDMI uitgang, USB-A, USB-C en USB-C PowerDelivery Passthru.

De Razer Laptop Stand Chroma V2 gaat €129,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.