Peugeot onthult nieuw logo en merkidentiteit

PEUGEOT wil meegaan in de tijd. Volgens Peugeot staat de energietransitie en emissievrije mobiliteit momenteel centraal in de strategie voor een duurzame toekomst. Daarom werd het tijd voor een nieuw logo en merkidentiteit. 


Peugeot wil een krachtig en instinctief merk zijn en dat laten reflecteren in het embleem: de altijd aanwezige leeuw.  In de afgelopen tien jaar hebben alle modellen een upgrade naar een hogere marktpositionering gemaakt. Bovendien is er een uitgebreid aanbod van geëlektrificeerde personenauto’s en bedrijfswagens.

Daarom werd het nu tijd voor een  design van het embleem. Het nieuwe merklogo geeft weer wat Peugeot betekende in het verleden,   in het heden en de toekomst. De basis blijft wel de beeltenis van een leeuw. Zie hier het resultaat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.