Echt opvouwbare C Seed TV kost 4 ton

Het is een waanzinnig stukje design en de TV is ook enorm groot. Bovendien verdwijnt de C Seed M1 4K 165 inch TV in de grond wanneer je niet aan het kijken bent.

C Seed is een Oostenrijks TV merk van bekende TV bouwers. Het merk is namelijk gestart door out managers van Bang en Olufssen. Dat merk staat ook bekend om high-end designer TV’s, maar met C Seed worden nieuwe grenzen opgezocht. Deze TV gaat namelijk €400.000 kosten.

Het bijzondere is dat deze microLED TV opvouwbaar is. Daarbij maakt de fabrikant geen gebruik van een flexibel display, maar een display dat nauwelijks randen heeft. Hierdoor worden vijf schermdelen naast elkaar uitgevouwen. Hiervoor heeft het merk haar eigen C Seed Adaptive Gap Calibration technologie ontwikkeld.

Het microLED HDR display komt met een 4K UHD resolutie en een helderheid van 1.000 cd/m2. Het contrast van het scherm ligt op 30.000:1.

De TV komt met een eigen voet, die je in de vloer van jouw TV kamer moet wegwerken. Wanneer de TV inklapt, verdwijnt hij op deze manier volledig uit het zicht. Dit gaat gemotoriseerd en dat is maar goed ook. De C Seed M1 4K 165 weegt namelijk 1.350 kilo.

In het frame van de TV zit standaard een 2.1 surround sound. Deze is uit te breiden tot een 11.2 surround set.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram