Zo bewonder jij onbezorgd de nieuwste gadgets in Amerika

De ontwikkelingen op tech gebied gaan razendsnel. 2020 is letterlijk omgevlogen! Wij hebben veel interessante, mooie maar ook vooral handige technologische producten en diensten voorbij zien komen. En wij hebben goed nieuws voor de tech en gadget freaks. 2021 belooft een prachtig jaar te worden wat betreft tech en gadgets. Hopelijk worden de internationale reisadviezen ook versoepeld. Want dit jaar jaar is echt iets om naar uit te kijken!

Tech beurzen

Op GadgetGear wordt je altijd op de hoogte gehouden van de laatste ins and outs op tech en gadget gebied. Maar stel je voor, hoe gaaf is het dat jij de nieuwe generatie slimme producten en diensten live kan bewonderen? Je kijkt je ogen uit! Stel je voor dat je één van de grootste tech beurzen in bijvoorbeeld Amerika gaat bezoeken. Amerika is de het land waar het internet en de personal computer zijn geboren. Dit land is dus “the place to be” om gadgets te bewonderen. Maak bijvoorbeeld een reis naar de ruimte. Dat doe je op de Space Tech Expo in Amerika. In veel grote steden is er een gave beurs die jij natuurlijk niet wil missen.

Juiste voorbereiding

En als je toch op je bestemming bent aangekomen. Waarom combineer je het niet meteen met een welverdiende vakantie. Een onbezorgde trip waar je alles even kan loslaten. Dat begint natuurlijk met een goede voorbereiding. Tickets? Check! Paspoort? Check? Alle gadgets? Ja natuurlijk check! Maar denk jij ook aan je visum?

Ondertussen heb jij “last minute” alle koffers ingepakt. Oppas voor de huisdieren? Geregeld! Maar hoe zit dat ook alweer met een visum. Hoe moet ik dat regelen? Moet ik dat regelen op de plaats van bestemming? Wat als je dit gewoon simpel en snel kan regelen achter je laptop. Of even op je smartphone. Het zou natuurlijk geweldig zijn dat - wanneer je lekker relaxed op de bank ligt te swipen - je in dezelfde tijd meteen je visum geregeld hebt.

Visum

Een visum heb je nodig als je op reis gaat buiten de Europese unie. Het is dan ook in de meeste landen verplicht. Maar welk visum heb je nodig? En, welke papieren of gegevens moet je aanleveren? Niet echt een leuk klusje want alles hangt ook nog eens af van je bestemming, het reisdoel en je nationaliteit. Er zijn ook bestemmingen waar een ander type visum voor is vereist.

ESTA

Nee dit is geen mini cursus Spaans voor je volgende bestemming. Nee het is niet de laatste tech startup. ESTA is een verplichte reistoestemming om zonder visum naar Amerika te mogen reizen.

Snel en eenvoudig

Voor het aanvragen van je Visum ESTA hoef je allang niet meer de deur uit. Want dit kan nogal wat tijd in beslag nemen. En je wil niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Op de plaats van bestemming wil je - ook in verband met corona - lange wachtrijen voorkomen.

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. In maximaal 5 minuten heb jij je visum, ESTA online geregeld.

ESTA aanvragen. Het stappenplan.

Ok, je hebt een ticket geboekt en je hebt toegangskaarten geregeld voor een gave tech beurs in Amerika! Het enige wat je nu nog moet regelen is het aanvragen van de ESTA. Dit kun je zelf regelen, echter doe je het wel meteen correct de eerste keer? Al die vragen invullen, pfff… ook geen zin in? Zoals we al aangaven, het kan een stuk sneller, als je het uitbesteedt, tegen een vergoeding. De complete procedure bestaat uit de volgende drie simpele stappen.

  1. ESTA formulier

Dit doe je eenvoudig en snel via het online formulier. In maximaal 5 minuten ben je klaar!

  1. Online betaling

Het betalen van de ESTA USA kan veilig worden betaald via bijvoorbeeld Ideal, PayPal of creditcard.

  1. Officiële toekenning

Als het officiële ESTA USA is toegekend ontvang je een bevestiging via e-mail of sms. In geval van spoed kan dit al na een uur.

Gadgets shoppen

Natuurlijk wil jij ook een paar mooie gadgets meenemen naar Nederland. Let op! Neem niet teveel mee. Je mag producten meenemen met een maximale waarde van 430 euro per persoon.

Met een gerust gevoel naar Amerika.

Jij kunt je nu focussen op het maken van een goede planning. Je wil natuurlijk de mooiste plekjes bezoeken. En lekker eten bij dat beroemde restaurant waar iedereen het over heeft. Ja nu is het aftellen. Of het nu een hightech beurs is of die gave roadtrip. Jij hebt iets om naar uit te kijken. En het belangrijkste voor nu. Je weet dat je met een gerust hart kan vertrekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dennis van Dijk
Mijn passie zit in muziek en entertainment. Deze passie draag ik graag sinds 2012 uit op GadgetGear.nl.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram