Rij in stijl op je Zero E-Motor

 

Zero Motorcycles en motorkledingproducent Pando Moto gaan samenwerken! Beide merken houden er dezelfde visie op na wat betreft inclusief en innovatief nadenken binnen de motorwereld.

Vanaf nu rij je in stijl op je elektrische motorfiets!

De casual urban collectie bestaat uit T-shirts, hoodies en sweatshirts met een origineel ontwerp uit een afbeelding op de achterkant van elk kledingstuk en het gecombineerde logo op de voorzijde. Op 25 januari 2021 gaat de verkoop van de collectie van start via de website van Pando Moto. Vanaf februari de collectie ook in enkele geselecteerde Zero Motorcycles EMEA-dealers overheen Europa.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Robert Gunsing
Sinds 2015 volgt Robert Gunsing de wereld van innovatie & duurzame vervoersmiddelen. Voor GadgetGear stort Robert zich op (elektrische) motoren, auto's en alles wat daarbij komt kijken. Niet alleen schrijft Robert hierover, met zijn adviesbureau Mobilyze helpt hij bedrijven en gemeenten op dit gebied.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram