GadgetGear.nl

Z:ero, ‘s werelds kleinste digitale hoofdtelefoon

Luister je muziek via de smartphone, dan ben je voor de kwaliteit van de muziek redelijk afhankelijk van de DAC (digital audio converter) van de smartphone. Wil je als audiofiel meer controle, sluit je een eigen DAC aan. De Z:ero combineert een eigen DAC met een in-ear headset om zo een ultrakleine oplossing te bieden.

In tegenstelling tot reguliere headsets beschikt de Z:ero headset dus niet over een 3,5mm analoge audio aansluiting. In plaats daarvan maakt de Z:ero gebruik van een micro-USB aansluiting (werkt dus niet op de iPhone). Zo trekt de Z:ero de muziek digitaal uit jouw smartphone om daarna met haar eigen DAC te verwerken en weer te geven.

Alle techniek van de Z:ero zit in de afstandsbediening weggewerkt. Deze kleine afstandsbediening herbergt zowel de DAC als een processor en een kleine versterker. Deze eigen versterker heeft een vermogen van 27mW. Ter vergelijking, het vermogen in een Galaxy S5 is 13mW en dat van de Note series ligt nog iets lager.

Beschikbaarheid

De Z:ero is een IndieGoGo project. Vanaf $29 haal je een Z:ero in huis.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten