Robert Gunsing
Robert Gunsing

Zero onthult 2021 modellen

Zero heeft deze week zijn nieuwe line-up voor het modeljaar 2021 onthuld, met updates over het hele aanbod.

Zero Motorcycles, de in Californië gevestigde Noord-Amerikaanse producent van elektrische motorfietsen, biedt al lang een gevarieerd aanbod aan fietsen voor zowel straat- als offroad-rijden.

De line-up van het bedrijf voor 2021 wordt gekenmerkt door Zero’s nieuwste twee elektrische motorfietsen, de Zero SR / S en Zero SR / F.

Beide motoren werden onthuld op een nieuw platform en bieden de beste prestaties van het bedrijf tot nu toe. Onderhuids zijn beide motoren hetzelfde maar door de gestroomlijnde SR / F heeft deze 13% meer bereik dan de naken SR/F.

Naast de “opnieuw geïntroduceerde” Zero SR / S heeft het bedrijf ook zijn line-ups voor straat- en dual-sport geüpdatet. De 2021 Zero straatfietsen zijn onder andere de FXS, S, SR, SR / F en SR / S.

De FXS is een ongelooflijke elektrische stadsmotor. Het begint bij “slechts” € 13.370,-  voor het 7,2 kWh-model. Hoewel die prijzen voor sommigen hoog lijkt, is dat een koopje in de wereld van elektrische motorfietsen die op de snelweg kunnen rijden.

De Zero S- en SR-fietsen zijn een stukje sneller dan  dan de FXS, met de optie om voor een grotere batterij te kiezen. De Zero SR de fiets met het grootste bereik van het stel, met een bereik tot 359 km. Die fiets kost €17.990.

Al deze modellen zijn bijgewerkt met nieuwe kleurstellingen en afbeeldingen voor 2021, zoals hieronder te zien.

Zero’s trailgeoriënteerde fietsen zijn de nieuwe 2021 FX, DS, DSR en DSR Black Forest-modellen.

De DSR kost €17.990 en heeft hetzelfde maximale bereik van 359 kmals de SR, omdat ze hetzelfde batterijpakket van 14,4 kWh delen.

Het aantal technische updates valt tegen dit jaar. Er zijn geen upgrades met betrekking tot de grote van de batterijen en snelladen is nog altijd een veel gemiste functie. Hopelijk komt Zero hier volgend jaar wel mee want de concurrentie staat niet stil!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.