Razer Naga X
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Razer lanceert de Naga X MMO gaming muis

Na de Razer Naga Pro, komt Razer nu met de Razer Naga X. Deze uitvoering van de bekende MMO gaming muis, is de lichtste (85 gram) die Razer tot nu toe heeft gemaakt.

De Razer Naga wordt standaard uitgevoerd met 16 programmeerbare knoppen. Daarbij past Razer haar eigen optische muisknoppen toe van de tweede generatie. Deze muisknoppen zijn speciaal ontworpen om ghosting tegen te gaan. Daarnaast zijn de 12 MMO knoppen op de zijkant, en het scrollwiel voorzien van Razer Chroma verlichting. Deze twee verlichtingszones kun je individueel afstemmen.

Onderop de muis plaatst Razer 100% PTFE glijvoetjes. Voor de optische sensor is haar eigen Razer 5G Advanced Optical Sensor gebruikt die 99,4% nauwkeurig is. Hier op de redactie kennen we deze maar al te goed en zijn we erg gelukkig met de nauwkeurigheid. Hoewel de muis aan een draadje zit, gebruikt Razer haar extreem flexibele SpeedFlex kabel.

Naga X kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.