Razer lanceert de Naga X MMO gaming muis

Naga X kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Na de Razer Naga Pro, komt Razer nu met de Razer Naga X. Deze uitvoering van de bekende MMO gaming muis, is de lichtste (85 gram) die Razer tot nu toe heeft gemaakt.

De Razer Naga wordt standaard uitgevoerd met 16 programmeerbare knoppen. Daarbij past Razer haar eigen optische muisknoppen toe van de tweede generatie. Deze muisknoppen zijn speciaal ontworpen om ghosting tegen te gaan. Daarnaast zijn de 12 MMO knoppen op de zijkant, en het scrollwiel voorzien van Razer Chroma verlichting. Deze twee verlichtingszones kun je individueel afstemmen.

Onderop de muis plaatst Razer 100% PTFE glijvoetjes. Voor de optische sensor is haar eigen Razer 5G Advanced Optical Sensor gebruikt die 99,4% nauwkeurig is. Hier op de redactie kennen we deze maar al te goed en zijn we erg gelukkig met de nauwkeurigheid. Hoewel de muis aan een draadje zit, gebruikt Razer haar extreem flexibele SpeedFlex kabel.

Naga X kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram