Amazon Logo
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Amazon opent regionaal DC bij Schiphol

Amazon groeit hard in Nederland. Zo hard, dat het niet langer alles vanuit Duitsland gaat doen. De concurrent van Bol.com opent daarom een regionaal bezorgcentrum voor de omgeving Amsterdam nabij Schiphol.

Het nieuwe bezorgcentrum staat gepland voor de zomer van 2021. Vanuit de verschillende magazijnen in Europa, worden de pakketten voor de regio Amsterdam eerst naar dit bezorgcentrum vervoerd. Van daaruit rijden de pakketbezorgers de regio door. Daarbij gaat Amazon niet alleen met grote bezorgdiensten werken, maar ook kleinere en lokale koeriers.

De komst van het bezorgcentrum levert naar verwachting 200 banen op en zet 450 bezorgers aan het werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.