Razer introduceert de Hammerhead True Wireless Pro

Razer Hammerhead True Wireless Pro incl doosje

De Hammerhead series van Razer richt zich al jaren op mobiele gebruikers. Met de Hammerhead True Wireless Pro introduceert het merk nu ook echt volledig draadloze oordopjes, met THX certificaat.

Razer kocht enkele jaren geleden audiomerk THX. Met de technologie van THX in huis, is het merk in staat om audioproducten van veel hogere kwaliteit te leveren en zich zo, stiekem steeds meer op de audiofiel te richten.

Razer Hammerhead True Wireless Pro incl doosje

Met de Hammerhead True Wireless Pro levert Razer een THX geluid en combineert dit netjes met ondersteuning voor ANC (Active Noise Cansellation) ruisonderdrukking. Daarmee wordt omgevingsgeluid zoveel mogelijk weggedrukt zodat je nog meer detail kunt horen.

Het gebruik van de ruisonderdrukking in deze headset is ook echt bijzonder. Niet alleen de externe microfoons (feedforward) worden gebruikt, maar er zijn ook interne microfoons (feedback) die het geluid richting de gehoorgang in de gaten houden. Om het geluid vorm te geven, gebruikt Razer 10mm drivers.

De Hammerhead True Wireless Pro is een set in-ear oordopjes waarvan de behuizing IPx4 waterdicht is. Sporten met de oordopjes in mag dus geen enkel probleem zijn. De buitenkant is van een touch oppervlak voorzien zodat je de oordopjes gemakkelijk kunt bedienen.

Razer Hammerhead True Wireless Pro Oordopje

Voor gamers is latency in geluid natuurlijk killing voor de prestaties. Hoewel Bluetooth 5.1 wel wat latency geeft, weet Razer dit te beperken tot 60ms tijdens het gamen. Hierdoor kun je vlot blijven reageren op wat je hoort.

Beschikbaarheid

De Hammerhead True Wireless Pro gaat €209,99 kosten. Bijbehorende draagtas kost €34,99.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl