Ontdek premium smartphones die vriendelijk zijn voor jouw portemonnee

Het is weer bijna merry christmas! Het is een gezellige, drukke maar ook vooral een dure maand. Heb jij nu net uitgerekend een nieuwe smartphone nodig? Of wil jij iemand verrassen met een mooie telefoon? Steeds meer consumenten kiezen voor een refurbished smartphone of tablet. Ontdek de voordelen van een refurbished smartphone!

Het voordeel van refurbished

Ondertussen ben je al aardig aan het Googelen. Je hebt al een mooie smartphone op het oog. Bijvoorbeeld een iPhone. Maar de prijs….ja het is wel een hoop geld. Vooral na alle december inkopen. Maar je wilt toch wel  graag een iPhone kopen. Op zo’n moment is een refurbished toestel een goede keuze. Dit zijn tweedehands producten die uitvoerig worden gecontroleerd, schoongemaakt en indien nodig worden gerepareerd. Ook zijn ze technisch voor 100% in orde. Zo heb jij een iphone 7  van premium kwaliteit waarbij je het verschil tussen een nieuwe iphone 7 niet kan herkennen! En natuurlijk goed nieuws voor je portemonnee. Met de aanschaf van een refurbished smartphone bespaar jij vaak al snel honderden euro’s!

Een betrouwbare keuze

Je kan er natuurlijk voor kiezen om een tweedehands smartphone online via een onbekende persoon te kopen. Het nadeel is dat je niet zeker weet of het toestel 100% in top staat verkeert. En als er dan iets niet in orde is met je aankoop heb je geen garantie. Met de aanschaf van een refurbished smartphone heb jij de zekerheid van een premium smartphone met ook de garantie.

Garantie

En hoe zit het met de garantie? De standaard in de refurbished markt komt meestal uit op 2 jaar garantie. Er zijn ook aanbieders zoals refurbished.nl die zelfs 3 jaar garantie bieden op alle producten. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat je achteraf toch niet helemaal tevreden bent met je nieuwe aankoop. Het is goed om te weten dat je een “30-dagen niet goed geld terug service” hebt, nadat jij je bestelling hebt ontvangen.

Een Duurzame keuze

Yes! Je hebt een nieuwe smartphone gekocht. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk. Maar goed zorgen voor je omgeving ook! De hoeveelheid elektronisch afval wordt ieder jaar steeds groter. Met een refurbished smartphone lever je een klein aandeel om dit te verminderen. De vraag naar refurbished producten blijft daarom ieder jaar toenemen.

Oude en nieuwe modellen

Er wordt nog wel eens gedacht dat refurbished smartphones alleen maar oudere modellen zijn. Niets is minder waar! Refurbished smartphones zijn in verschillende kleuren, maten en leeftijden. Er worden oudere modellen voor scherpe prijzen aangeboden zoals de iphone 7. Maar er zijn ook nieuwere modellen beschikbaar zoals de iPhone 8, iPhone X, iPhone SE en iPhone SE 2020.

3,2,1 . . . Happy New Smartphone Year!

Het oude jaar is weer bijna voorbij. Op naar 2021! Een nieuw jaar met een nieuwe smartphone. Een smartphone die er goed uitziet en natuurlijk goed werkt. Een toestel die jou iedere dag helpt om je leven makkelijker, smarter en vooral leuker te maken! En het scheelt je ook nog eens in de portemonnee. Wellicht handig om bij je volgende smartphone aankoop ook eens naar refurbished telefoons te kijken. Happy new smartphone year!

Mede mogelijk gemaakt door Refurbished.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events