OnePlus 8T Concept technologie ook in de Oppo Reno 5

Oppo Reno5

In 2021 verwachten we dat Oppo de Oppo Reno 5 Series gaat presenteren voor Nederland en België. Maar in India werd de series deze maand al gepresenteerd. En Oppo gebruikt alvast de technologie van haar zusje OnePlus om te zorgen daar haar cover van kleur kan veranderen.

In de cover van de Oppo Reno 5 zou namelijk een glazen laag zitten met daarin ijzer oxide. Door het voltage op dat materiaal aan te passen, kan de kleur worden gewijzigd. Een waanzinnig stukje innovatie waarmee het toestel notificaties kan geven, of op jouw outfit kan worden aangepast.

Oppo Reno5

OnePlus kondigde deze technologie eerder deze week nog aan voor haar OnePlus 8T Concept. Maar waar het voor zustermerk OnePlus nog een concept is, is het gebruik voor Oppo zelf dus al de praktijk.

Er zijn meer verbeteringen in de Reno5 Series. Denk aan een betere camera, een display dat van 500 nits naar 1100 nits helderheid gaat, het display gaat ook op 90Hz draaien en er is natuurlijk opnieuw voor AMOLED gekozen.

De nieuwe series wordt aangedreven door de Qualcomm SnapDragon 888 chipset die we ook in de OnePlus 9-Series verwachten. Daarmee kiest Oppo ook niet langer voor een mid-range chipset als basis voor de Reno series, zoals bij de 4-Series nog wel het geval was. Het toestel komt met 128GB of 256GB UFS 3.1 opslag.

Oppo gaat het toestel met een 65 Watt lader leveren en kiest ook voor een 4.500mAh accu. De main camera gaat een resolutie van 50 megapixels krijgen met een lichtgevoeligheid van f/1.9. Dit komt door een overstap op een 1/1.56 inch beeldsensor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.