OnePlus test kleurverandering van materiaal op de 8T Concept

OnePlus Team Gaudi 8T Concept

OnePlus heeft een nieuwe concept phone gepresenteerd. De Oneplus 8T Concept. Ditmaal gaat hier niet om een bijzonder camera of display, maar een bijzondere behuizing die letterlijk van kleur kan veranderen.

OnePlus gebruikt op deze concept phone een proces waarbij metaaloxide in een glazen film wordt gesmolten. Door deze onder verschillende voltages te plaatsen, verandert de kleur van de behuizing van het toestel. In combinatie met mmWave radartechnologie, kan het toestel ook interactie vanuit de gebruiker waarnemen en zich daar weer op aanpassen. Het ontwerp van dit concept is afkomstig van Team Gaudí.

OnePlus Team Gaudi 8T Concept

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.