ACT introduceert nieuwe USB-C multiport adapters

Met de komst van USB-C, heeft menig laptopbouwer zoveel mogelijk grote poorten laten vallen. De Nederlanders achter ACT maken al enige tijd USB-C hubs die best naast een premium laptop gezien mogen worden. Nog net voor het einde van het jaar, kondigen ze drie nieuwe modellen aan.

ACT AC7022 USB-C to HDMI 4K multiport adapter

De AC7022 USB-C to HDMI 4K multiport adapter is een model dat een USB-C aansluiting teurglevert, welke ook voor PowerDelivery Passthrough gebruik kan worden. Met andere woorden, daar kan jouw laptoplader op worden aangesloten zodat jouw laptop vanuit de hub wordt opgeladen (Max 60W). Daarnaast zit er een 4K HDMI aansluiting die tot 4K 30Hz kan leveren en een USB-A poort.

ACT AC7023 USB-C to HDMI 4K multiport adapter

De ACT AC7023 USB-C to HDMI 4K multiport adapter is een adapter met wat meer ruimte voor aansluitingen. Ook deze adapter heeft een 4K HDMI poort die tot 30Hz gaat. Ook de USB-C met PD Passthrough komen we hier weer tegen. Daarnaast krijg je hier twee USB-A poorten en een SD en microSD kaartlezer. Dit maakt deze adapter interessant voor liefhebbers van fotografie.

AC7043 USB-C to HDMI or VGA multiport adapter

De AC7043 USB-C to HDMI or VGA multiport adapter is nog wat flexibeler qua aansluitingen. Deze adapter komrt niet alleen met een 4K HDMI poort, maar ook een VGA connector. Ideaal voor wanneer je een presentatie moet geven in een zaal met een wat oudere projector. Je krijgt drie USB-A aansluitingen, een LAN aansluiting en opnieuw een USB-C met PD Passthrough.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events