Redbrick introduceert ESD sokken

Wat heeft een sok met techniek te maken? Meer dan je denkt. Het merk Redbrick produceert sokken voor de werkende mens en heeft nu een opvallende toevoeging in haar assortiment. Het merk komt met ESD sokken.

Wie een beetje in de computerbouw hoek zit weet het wel. Jouw lichaam bouwt de hele dag statische elektriciteit op. Zeker nu we weer in het warme truienseizoen terecht komen. Één zo’n schok over jouw reepje DRAM en je bent een flinke schadepost verder.

RedBrick ESD Sok

Bij Redbrick hebben ze daarom een sok bedacht die juist opgebouwde statische elektriciteit kan afvoeren. Zo lijkt het erop dat je jezelf niet meer hoeft te aarden voor je met gevoelige componenten gaat werken.

Beschikbaarheid

Een paar Redbrick ESD sokken gaat €8,95 kosten en zijn met deze functie voor menig ondernemer aftrekbaar geworden van de belasting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram