RedBrick ESD Sok
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Redbrick introduceert ESD sokken

Wat heeft een sok met techniek te maken? Meer dan je denkt. Het merk Redbrick produceert sokken voor de werkende mens en heeft nu een opvallende toevoeging in haar assortiment. Het merk komt met ESD sokken.

Wie een beetje in de computerbouw hoek zit weet het wel. Jouw lichaam bouwt de hele dag statische elektriciteit op. Zeker nu we weer in het warme truienseizoen terecht komen. Één zo’n schok over jouw reepje DRAM en je bent een flinke schadepost verder.

RedBrick ESD Sok

Bij Redbrick hebben ze daarom een sok bedacht die juist opgebouwde statische elektriciteit kan afvoeren. Zo lijkt het erop dat je jezelf niet meer hoeft te aarden voor je met gevoelige componenten gaat werken.

Beschikbaarheid

Een paar Redbrick ESD sokken gaat €8,95 kosten en zijn met deze functie voor menig ondernemer aftrekbaar geworden van de belasting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.