Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sensoria sokken moeten hardlopers vooruit helpen

Stappentellers zijn er in vele soorten en maten. De meest onnauwkeurige gaan aan de riem. Relatief nauwkeurige mogen aan de veters en hele nauwkeurige gaan in de schoenzool. Bij Heapsylon denken ze echter dat het beter kan. De stappenteller van Heapsylon zit namelijk in een sok.

Het bedrijf is van plan om komend jaar met de Sensoria sokken op de markt te komen. Deze sokken tellen niet alleen de stappen die je zet, maar de sensoren kunnen ook de plaatsing van de voet nauwkeurig meten. Op die manier krijgen hardlopers dus feedback over de manier waarop ze de voeten gebruiken.

Beschikbaarheid

De Sensoria komt, als de makers voldoende funding via Indiegogo binnenhalen, in een kit op de markt. Deze kit bevat de sensor en een paar sokken en gaat $150 kosten. Omdat ze weten dat één paar sokken toch wel wat kan gaat ruiken, worden setjes van 3 paar voor $60 verkocht. Zo kun je meerdere dagen per week aan het sporten blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.