De Xbox Series X is er… en toch ook niet

Misschien zijn er minder units geproduceerd door Corona. Misschien hebben meer mensen die thuis zitten geld over voor een nieuwe spelcomputer. Hoe dan ook, de nieuwe Xbox Series S en Xbox Series X zijn vandaag gelanceerd en nergens zijn de consoles meer te krijgen… zelfs niet op nabestelling.

Xbox Series X

Met de release van de Xbox Series X zet Microsoft meer dan ooit in op downloadable games. Met de Xbox Series X is het niet langer mogelijk om fyzieke games in de console te laden. Alles moet via de eigen store gaan. Bij de Xbox Series X krijg je een 4K Blu-Ray speler waar je ook veel oudere en nieuwere Xbox games mee kunt afspelen.

Xbox Series S

Van de nieuwe consoles van Sony en Xbox, is de Xbox Series X op papier de krachtigste gaming machine. Bovendien heeft Sony de laatste dagen al de nodige tegenvallers aangekondigd. Hoewel het nog zo’n week duurt voor de PlayStation 5 arriveert, is ook die nergens meer online te koop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram