90Hz en meer voor Oculus Quest 2

Oculus Quest 2

Terwijl wij net bezig waren onze review van de Oculus Quest 2 af te ronden, komt Oculus met een software update om je vingers bij af te likken. Met software V23 is het namelijk mogelijk om de bril op 90Hz te gebruiken.

Om precies te zijn kun je als gamer schakelen tussen 72Hz, 80Hz en 90Hz. Ook wanneer je de Oculus Link gebruikt om te gamen via jouw PC. Ook voegt Oculus de Oculus Move fitness tracker toe. Die brengt in kaart hoeveel je beweegt met de Oculus Quest en Oculus Quest 2.

Tenslotte is het nu mogelijk om app gifting te gebruiken. Zo kun je Oculus apps aan vrienden schenken.

Eén reactie

  1. hai,
    ik ben niet in het bezit van een pc, kan ik de Oculus ook updaten naar V23 via de bril alleen of heb ik echt een pc nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.