Google Pixel 5
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Google richt de Pixel 5 nog altijd niet op Nederland

Afgelopen week presenteerde Google een serie nieuwe producten. Daaronder ook de nieuwe Pixel 5 5G smartphone. Met de Pixel series laat Google graag zien hoe het zelf Android ziet. Helaas kiest Google er opnieuw voor deze nog niet in Nederland te verkopen.

De Google Pixel 5 is een 6 inch smartphone met een FullHD+ resolutie (1.080×2.340 pixels). Het toestel komt met een 90Hz display waarmee Google keurig meedoet in de trend om toestellen van snellere displays te voorzien.

Google Pixel 5

Zoals verwacht, heeft Google afscheid genomen van de traditionele hoofdtelefooningang. De Google Pixel 5 5G is waterbestendig en heeft met 4.080mAh een gemiddelde accu voor vlaggenschip smartphones. Deze kan wel draadloos worden opgeladen. Het toestel komt met 8GB werkgeheugen.

Google richt zich met de Pixel 5 duidelijk niet op de bovenkant van de markt. Het toestel krijgt een prijskaartje mee van het boven de zeshonderd euro.

3 reacties

 1. Beste Lezer,

  Betreft artikel :. ” Google richt de Pixel 5 nog altijd niet op Nederland ”

  Er wordt in dit artikel melding gemaakt van het feit dat Google nog steeds niet de Pixel telefoon uitbrengt in Nederland.

  Zou bijzonder geïnteresseerd zijn ook als journalist om te weten WAAROM.

  Op internet geen letter hierover.
  Is er nu helemaal niets over bekend?

  M.vr.Gr.

  Ralph Berkers
  Maastricht

  1. Nee, we krijgen zelfs geen persbericht over de internationale verschijning. In het verleden werd aangenomen omdat Google Assistant geen Nederlands sprak. Maar dat is inmiddels rechtgezet. Dus wij kunnen geen reden bedenken helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.