Dit gaat Apple dinsdag (mogelijk) presenteren

Komende dinsdag 19:00 gaat Apple weer strooien met nieuwe producten. Hier op de redactie blikken we alvast vooruit op wat komen gaat vanuit de Verenigde Staten…

Ehhh… dit was toch gepland in september?

Ja klopt. Apple houdt traditioneel haar iPhone aankondigingen in september. Met Corona zijn een hoop zaken vertraagd. Ook Apple lijkt te zijn uitgeweken.

Vier iPhones

We verwachten in totaal 4 nieuwe iPhones van Apple. De iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. De 12 en 12 pro zouden 6,1 inch modellen worden terwijl de mini zelfs een 5,4 inch display zou krijgen. De iPhone 12 Pro Max krijgt een 6,7 inch display. Het grootste voor een iPhone ooit.

In het design lijkt Apple lekker retro te gaan. Zou zouden design elementen van de iPhone 4 terugkomen in het ontwerp. Dit zouden de blokvormige aluminium randen zijn en de twee platen glas voor en achter. Er zijn geruchten dat dit ontwerp op maar twee iPhone 12 modellen wordt toegepast. De andere twee zouden het uiterlijk van de iPhone 11 meekrijgen. Wat zeer opvallend zou zijn omdat Apple daarmee qua design zou fragmenteren. Niet iets dat we van het bedrijf verwachten.

Nieuwe chipset

De nieuwe generatie iPhone toestellen krijgt natuurlijk ook een gloedhageltjenieuwe chipset mee van Apple. Deze generatie mag het doen op een Apple A14 chipset.

Nieuwe cameratechnologie

Waar de Android wereld gebruikt maakt van Laser Autofocus en TOF camera’s om precies en snel scherp te stellen, kiest Apple voor LiDAR. Daarmee zou het bedrijf weleens zeer spectaculaire prestaties neer kunnen zetten.

Accessoires

Apple zou ook met een reeks nieuwe accessoires aankomen. Zo wordt er al heel lang gesproken over een kleinere Apple HomePod. Apple is alvast gestopt met het verkopen van slimme speakers van andere merken via haar winkelkanalen. De HomePod Mini zou het interessanter moeten maken om Siri in meer kamers in huis te krijgen.

Ook zou Apple eindelijk met de Apple AirTags komen. Dit zou Apple’s kijk op de markt voor item trackers zijn.

Tenslotte verwachten we de Apple AirPods Studio. Net als bij Beats, gaat het om een on-ear of over-ear headset. Deze zou met nekdetectie komen. Zo zou muziek pauzeren wanneer je de headset afzet. Iets dat Parrot enkele jaren geleden al met haar ZIK designer headsets deed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram