ViewSonic TD1655
Arjan Olsder
Arjan Olsder

ViewSonic introduceert 2 mobiele monitoren

ViewSonic komt met twee monitors voor on the go. De twee zijn gemaakt voor gebruik met USB-C. Het grote verschil zit hem in de ondersteuning voor touch en een mat of glanzend display. Met deze zet hoopt ViewSonic zich beter te positioneren voor iedereen die veel vanuit huis en op flexplekken werkt.

Met het nieuwe werken, verwacht ViewSonic veel van deze 15 inch IPS monitoren. De monitoren verbruiken maximaal 7 Watt. Toch levert ViewSonic een 60 Watt lader mee zodat de monitor, jouw laptop kan opladen.

ViewSonic TD1655

Qua aansluitingen krijg je één USB-C aansluiting voor de stroomtoevoer. De tweede gaat naar jouw laptop om dus te laden en het beeld over te brengen. Daarnaast zit er een micro HDMI aansluiting op. ViewSonic levert de benodigde kabels met de monitor.

De monitoren zijn voorzien van een kickstand, zodat je ze gemakkelijk neer kunt zetten. Een betere oplossing dan de flexibele hoezen die we normaal zien in deze markt. Je kunt de standaard zowel liggend als staand gebruiken. Het touch model komt met een stylus.

ViewSonic levert de monitor met een magnetische displaycover zodat je deze kunt beschermen terwijl je ermee op pad bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.