Samsung en Squla lanceren samen kindertablet

De wereld van de kindertablets wordt vooral gedomineerd door Kurio en haar slimme deals met merken als Studio 100. Samsung springt nu samen met Squla in die markt.

Samsung lijkt Squla slim in te zetten als life extender voor de Samsung Galaxy Tab A Android tablet. De tablet wordt in een vrolijke verpakking gestoken met daarop het bekende karakter van Squla. Daarnaast krijgen ouders meteen een schokbestendige, oranje cover met uitklapbare steun. Ook bevat de verpakking een voucher om drie maanden gebruik te kunnen maken van Squla.

Samsung Galaxy Tab A Squla Editie

Beschikbaarheid

Het hele pakket krijgt hierdoor een waarde van €269,99. Samsung legt het voor €229 in de winkel. Dat is zo’n vier tientjes korting. Het gaat om een gelimiteerde samenwerking met een beperkt, maar onbekend aantal verpakkingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Samsung en Squla lanceren samen kindertablet”

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram