Razer introduceert de Razer BlackShark V2 Pro, DeathAdder V2 Pro en BlackWidow V3 Pro

Razer DeathAdder V2 Pro

Razer heeft deze week drie nieuwe pro gaming producten gepresenteerd. Het gaat om de Razer BlackShark V2 Pro, DeathAdder V2 Pro en BlackWidow V3 Pro die allen voorzien zijn van Razer HyperSpeed Wireless voor een snelle, draadloze verbinding.

Razer HyperSpeed

Razer HyperSpeed is gemaakt om te voldopen aan de eisen die pro gamers stellen aan draadloze accessoires. In tegenstelling tot bluetooth, moet de latency veel lager zijn waardoor de accessoires net zo snel moeten kunnen reageren als bedrade accessoires van Razer. Daarbij zou de dataoverdracht nu zo snel zijn dat Razer het ook durft te gebruiken voor haar BlackShark V2 Pro headset.

Razer BlackShark V2 Pro

De Razer BlackShark V2 Pro is voorzien van TriForce Titanium drivers van 50mm. Dezelfde die ook aanwezig waren in de BlackShark V2. De klankkamers zijn wel ruimer om een betere kwaliteit audio neer te zetten. Met behulp van THX Spatial Audio krijgt de headset ook nog eens een 360-graden audiobeleving.

Ondanks dat het een draadloze headset betreft, weegt deze slechts 320 gram. Er is gebruik gemaakt van zachte oorkussens en traagschuim om langdurig gebruik zo comfortabel mogelijk te maken. De FlowKnit stof ademt om zweetpartijen te weerstaan.

Razer DeathAdder V2 Pro

De Razer DeathAdder V2 Pro is gebouwd op basis van de Razer DeathAdder V2 die we niet al te lang geleden al hebben mogen testen. Maar nu dus met Razer HyperSpeed aan boord. Op een enkele acculading moet deze muis 120 uur via Bluetooth te gebruiken zijn of 70 uus via HyperSpeed. Optioneel kun je de meegeleverde kabel gebruiken wanneer de accu leeg is of wanneer je toch even met een draadje wilt spelen. Razer levert dan haar SpeedFlex kabel.

Razer BlackWidow V3 Pro

De Razer BlackWidow V3 Pro is Razer’s pro keyboard met mechanische switches. Met doubleshot ABS keycaps is dit keyboard ontwikkeld voor langdurig gebruik. Op een ankele acculading gaat het keyboard tot 200 uur mee. Moet hij toch even aan een draadje, dan gaat dat netjes via USB-C.

Beschikbaarheid

De Razer BlackWidow V3 Pro ligt nu in de winkel voor €249,99. De Razer DeathAdder V2 Pro kost €149,99 en de Razer BlackShark V2 Pro €199,99.

Razer HyperSpeed kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Razer HyperSpeed kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl