Mobile World Congress 2021 verschuift naar de zomer

Met de komst van Corona in Europa werd het Mobile World Congress hard getroffen. Terwijl de RAI gewoon doorging met haar grote evenementen, werd in Barcelona het feestje afgeblazen. Voor 2021 lijkt de organisatie op veilig te willen spelen.

Het Mobile World Congress werd standard aan het begin van het jaar, vlak na de CES, georganiseerd in Barcelona. Later in het jaar vond dezelfde beurs plaats in Shanghai, waar dit jaar Corona ook roet in het eten gooide.

In China lijkt Corona nu goed onder controle. Daarom zal de beurs in Februari in Shanghai neerstrijken in plaats van Barcelona. De beurs in Barcelona staat nu gepland voor 28 juni tot 1 juli 2021. De beurs zal zowel online als offline plaatsvinden. 78% van de grootste merken heeft aangegeven bereid te zijn om op de beurs te staan wanneer deze weer wordt georganiseerd, dus niet alleen Corona, maar ook de brandende Spaanse zon te trotseren.

De organisatie heeft ook een deal gesloten met de stad Barcelona waarin is vastgelegd dat de beurs daar tot en met 2024 zeker zal blijven. Amsterdam heeft al vaker geprobeerd deze beurs naar zich toe te trekken. Maar als wij als redactie mogen kiezen om in februari in Amsterdam of in Barcelona te zitten… 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram