Arjan Olsder
Arjan Olsder

Mobile World Congress 2021 verschuift naar de zomer

Met de komst van Corona in Europa werd het Mobile World Congress hard getroffen. Terwijl de RAI gewoon doorging met haar grote evenementen, werd in Barcelona het feestje afgeblazen. Voor 2021 lijkt de organisatie op veilig te willen spelen.

Het Mobile World Congress werd standard aan het begin van het jaar, vlak na de CES, georganiseerd in Barcelona. Later in het jaar vond dezelfde beurs plaats in Shanghai, waar dit jaar Corona ook roet in het eten gooide.

In China lijkt Corona nu goed onder controle. Daarom zal de beurs in Februari in Shanghai neerstrijken in plaats van Barcelona. De beurs in Barcelona staat nu gepland voor 28 juni tot 1 juli 2021. De beurs zal zowel online als offline plaatsvinden. 78% van de grootste merken heeft aangegeven bereid te zijn om op de beurs te staan wanneer deze weer wordt georganiseerd, dus niet alleen Corona, maar ook de brandende Spaanse zon te trotseren.

De organisatie heeft ook een deal gesloten met de stad Barcelona waarin is vastgelegd dat de beurs daar tot en met 2024 zeker zal blijven. Amsterdam heeft al vaker geprobeerd deze beurs naar zich toe te trekken. Maar als wij als redactie mogen kiezen om in februari in Amsterdam of in Barcelona te zittenā€¦ šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.