Elon Musk belooft nieuwe onthullingen op 22 september

Elon Musk zegt dat Tesla "veel spannende dingen" gaat onthullen tijdens het Battery Day event op 22 september.

 

Tesla’s Battery Day is al een aantal keer verschoven vanwege de alom bekende redenen. Het is de wens van Elon Musk om publiek te hebben tijdens de onthulling.

Tijdens het evenement wordt verwacht dat Tesla haar masterplan verder gaat toelichten. Het zal in ieder geval ook gaan over de levering en productie van batterijcellen. Tesla is al een tijd bezig om de enorme groei van elektrische voertuigen te kunnen bijbenen met de batterijen productie. Om dit te doen hebben ze een nog geheimzinnig eigen productieproces ontworpen, genaamd Roadrunner.

De reikwijdte zou zo maar ineens veel groter kunnen gaan worden, of worden er toch nieuwe producten aangekondigd. Wat verwachten jullie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Robert Gunsing
Sinds 2015 volgt Robert Gunsing de wereld van innovatie & duurzame vervoersmiddelen. Voor GadgetGear stort Robert zich op (elektrische) motoren, auto's en alles wat daarbij komt kijken. Niet alleen schrijft Robert hierover, met zijn adviesbureau Mobilyze helpt hij bedrijven en gemeenten op dit gebied.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram