Apple Card
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Apple card mogelijk ook buiten de VS

Het lijkt erop dat Apple zich klaarmaakt om een deel van het betalingsverkeer buiten de VS onder controle te krijgen. Het bedrijf lijkt zich voor te bereiden om haar eigen Apple Card buiten de VS beschikbaar te maken voor klanten.

De Apple Card

De Apple Card is een betaalpas van Apple zelf, gekoppeld aan jouw Apple account. Geruchten melden dat de Apple Card eind dit jaar ook in een aantal landen buiten de VS gebruikt aangevraagd zou kunnen worden.

Apple Card

De Apple Card werd in 2019 gelanceerd in de VS en werd daar een succes onder Apple gebruikers. Inmiddels staan er vacatures bij Apple open voor Apple Card Product Managers die relaties met banken moeten onderhouden.

Geld terug na betaling

Waar veel betaalkaartverstrekkers werken met loyaliteitsprogramma’s, zorgt de Apple Card er voor dat je steeds een klein deel van het aankoopbedrag terugkrijgt. Dit wordt vergoed uit het percentage dat Apple als betalingsprovider krijgt aldus MacRumors.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.