35 jaar Mario, dit gaat Nintendo brengen

Nintendo gaat flink uitpakken de komende maanden. Het 35-jarig jubileum van Super Mario Bros. gaat worden gevierd met een flink aantal nieuwe titels.

Super Mario 3D All-Stars

Drie sterke 3D Mario titels krijgen hun Nintendo Switch review. In Super Mario 3D All-Stars geeft Nintendo je toegang tot Super Mario 64 (Nintendo 64), Super Mario Sunshine (GameCube) en Super Mario Galaxy (Wii). De drie titels zijn aangepast voor de Nintendo Switch en wij kunnen niet wachten om deze klassiekers te herbeleven. Mis je de 3D titel van de Wii U? Er is meer…. 🙂

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Krijg je geen genoeg van de 3D avonturen van Mario? Ook Super Mario 3D World keert terug op de switch. En als gamer krijg je meteen extra content. Je krijgt namelijk ook Bowser’s Fury erbij. Het gaat dus echt om een verbeterde versie van deze Wii U classic!

Super Mario Bros. 35

Wacky! Dat is het eerste gevoel dat deze titel bij ons opriep. In Super Mario Bros. ga je het online opnemen tegen 35 andere spelers. Als een sort Fortnite moet je proberen de laatste speler in het level te zijn. De game is exclusief beschikbaar voor Nintendo Switch Online gamers. Bijzonder is dat de titel vanaf 1 oktober te downloaden is en speelbaar blijft tot 31 maart 2021. Daarna kun je deze titel niet meer spelen.

Next level racen in Mario Kart Live Home Circuit

Ooit gedroomd om met Mario Kart te racen in de woonkamer? En dan fysiek, due niet zoals in Super Mario Kart 8? Met Mario Kart Live Home Circuit kan het. Met een fysieke miniatuur kart met camera (van zowel Mario als Luighi), moet je een virtuele race in jouw eigen woonkamer rijden, met andere spelers natuurlijk. Misschien wel de meest gewaagde titel die Nintendo ooit heeft bedacht en gaat uitbrengen. We vinden het spannend, maar zijn wel heel nieuwsgierig.

Game & Watch: Super Mario Bros

Tenslotte sluit Nintendo af met een revival van de klassieke Game & Watch hardware. Inderdaad, de oude LCD computer keert terug, maar nu met een full color LCD display. Daarop staat Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels, Ball (Mario-versie) en een digitale klok. Ja, die staat nu al bovenaan mijn verlanglijstje en komt op het schap naast de classic uitvoeringen van de NES en SNES.

Game & Watch: Super Mario Bros.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events