Logo GadgetGear.nl
Mi TV LUX OLED Transparent Edition
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Xiaomi brengt doorzichtige Mi TV LUX OLED Transparent Edition uit

Nu steeds meer telefoonbouwers ook TV’s gaan maken, lijkt de markt langzaamaan klaar voor nieuwe innovaties. Hoewel LG eerder wat met het verkopen van doorzichtige schermen, maakt Xiaomi daar als eerste een echte TV van.

Het idee van de Mi TV LUX OLED Transparent Edition is dat de TV beelden echt gaan zweven. Toch kan het in de praktijk nog een lastige TV worden. Het kijkplezier zal zeer afhangen van de achtergrond van de televisie. Mogelijk zal je jouw wandje dan toch even matzwart moeten schilderen.

Mi TV LUX OLED Transparent Edition

Ook aan een voet is nu niet meer te ontkomen. Normaal word een deel van de hardware achter het display weggewerkt. Dat moet nu allemaal in de voet worden geplaatst.

Het toestel, dat naar verwachting zo’n €6.000 moet gaan kosten, zal waarschijnlijk eerst in China op de markt komen en pas daarna haar weg naar de EU vinden. Als het een succes wordt in de lokale markt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.