Nu steeds meer telefoonbouwers ook TV’s gaan maken, lijkt de markt langzaamaan klaar voor nieuwe innovaties. Hoewel LG eerder wat met het verkopen van doorzichtige schermen, maakt Xiaomi daar als eerste een echte TV van.

Het idee van de Mi TV LUX OLED Transparent Edition is dat de TV beelden echt gaan zweven. Toch kan het in de praktijk nog een lastige TV worden. Het kijkplezier zal zeer afhangen van de achtergrond van de televisie. Mogelijk zal je jouw wandje dan toch even matzwart moeten schilderen.

Mi TV LUX OLED Transparent Edition

Ook aan een voet is nu niet meer te ontkomen. Normaal word een deel van de hardware achter het display weggewerkt. Dat moet nu allemaal in de voet worden geplaatst.

Het toestel, dat naar verwachting zo’n €6.000 moet gaan kosten, zal waarschijnlijk eerst in China op de markt komen en pas daarna haar weg naar de EU vinden. Als het een succes wordt in de lokale markt…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.