Voor de kerst zouden de nieuwe generatie spelconsoles al in de schappen moeten liggen. Microsoft liet deze week weten dat we de Xbox Series X al in november mogen verwachten. Bovendien lekte deze week ook het bestaan van de Xbox Series S.

Xbox Series S

Het bestaan van de Xbox Series S lekte uit toen de verpakking van de nieuwe Xbox controller in het wild werd gespot. Op de zijkant stond keurig dat die compatible was met de X en met de S. Waarschijnlijk volgt Microsoft een vergelijkbare strategie met de X en de S als nu met de One S en One X. Daarbij is de S net iets zwakker en, in de modernste uitvoering, zonder optische drive. Daardoor wordt de console veel goedkoper. Van de Series X weten we dat die games op 120 frames per seconde kan afspelen. Het zou dus kunnen dat de S een lagere framerate krijgt.

Voor de kerst

Volgens The Verge zou de Xbox Series X begin november al in schappen liggen zodat iedereen hem ruim voor de kerst in huis kan halen. Ook is bekend dat Halo Infinite nog niet klaar zal zijn op het moment dat de console zelf wel klaar is. Die game is vooruitgeschoven naar 2021.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.