Oppo lanceert waanzinnig snelle laders, ook draadloos!

Groots nieuws bij Oppo afgelopen week. Het bedrijf staat bekend om haar VOOC snelladers. Die werken met gesplitste accu’s in smartphones en laden razendsnel op. Afgelopen week presenteerde Oppo haar toekomstige laders, waaronder een draadloze lader op 55 Watt.

Net als OnePlus, maakt Oppo voor haar draadloze lader gebruik van een eigen technologie om zo ontzettend veel stroom draadloos te kunnen verplaatsen. 65 Watt is voor draadloos laden echt snel. Heb je geen draadloze smartphone die de AirVOOC Wireless Charging technologie ondersteunt (wij ook niet), heeft de lader een fallback naar qi. Zo kan de lader vrijwel iedere smartphone met ondersteuning voor draadloos laden, opladen. Behalve die van OnePlus.

Oppo lanceerde ook een 125 Watt Flash Charge lader. Deze kan een 4.000mAh accu in 20 minuten volledig opladen. Daarvan wordt de eerste 41% in 5 minuten geladen. Hij ondersteunt ook tot 65 Watt PowerDelivery, dus je MacBook Pro 13” kan er ook mee worden geladen. Daarnaast is er 125 Watt PPS ondersteuning aanwezig.

Er komt ook een 50W Mini SuperVOOC lader. Die kan Oppo smartphones tot 50 Watt aan laadstroom leveren. Andere apparaten krijgen tot 27 Watt over PowerDelivery of 50 Watt PPS. Hij is slechts 1 CM dik. Dit krijgt Oppo voor elkaar door over te stappen op GaN laadtechniek.

Oppo 50W Mini SuperVOOC

Tenslotte introduceert Oppo nog de 110W Mini Flash Charger. Dit is een iets groter laadblokje voor op het stopcontact. Deze is net zo groot als de traditionele 18 Watt lader van Oppo die we onlangs nog tegenkwamen in de verpakking van de Oppo A72. Ook dit is een GaN lader.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram