Dit is de OPPO Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition

Automerken verdeling zich graag over telefoonmerken. Zo werken Huawei en Porsche samen, OnePlus en McLaren en werkte Lamborghini jarenlang met Asus… maar die zijn duidelijk overgestapt. Afgelopen week presenteerde Oppo de prachtige OPPO Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition.

Hoewel het onder de motorkap gewoon gaat om de Oppo Find X2 Pro met de hoogste specs (12GB RAM, 512GB ROM), gaat het bij deze release natuurlijk echt om design en volledigheid. De doos van de OPPO Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition is niet voor niets een heel stuk groter dan wanneer je de originele smartphone koopt.

OPPO Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition Kit

In de doos zit namelijk niet alleen de smartphone zelf met een speciale OPPO Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition backcover. Ook de lader is helemaal gestyled, net als de meegeleverde true wireless headset, laadkabel en zelfs een 12v snellader voor in jouw eigen bolide.

De smarthone is vormgegeven met heet gesmeed glas, wat voor nieuwe reflecties moet zorgen die complimenteren aan het ontwerp dat met het autohuis is ingezet.

OPPO Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition toestel

Natuurlijk hangt aan het mooie design ook een mooi prijskaartje. Deze set kost €1.599. Maar als je alle onderdelen terugrekent in prijs, is dat echt geen raar prijskaartje. Hij wordt alleen bij T-Mobile verkocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram