Logo GadgetGear.nl
Woox Zigbee
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Woox introduceert Zigbee smart home producten

Woox kennen we natuurlijk al heel lang van de smart home producten op basis van WiFi via het Tyua platform. Dit jaar lanceert het merk een Zigbee bridge en een uitgebreide lijn Zigbee producten.

De keuze van Woox om ook Zigbee in haar portfolio op te nemen, is een slimme. Voor sensoren en beveiligingsproducten is Zigbee doorgaans een protocol dat net even wat minder gevoelig is voor storingen. Bovendien ligt het stroomverbruik bij Zigbee producten een flink stuk lager dan bij WiFi producten. Vooral wanneer je voor slimme verlichting kiest, scheelt dit flink op de energierekening.

R7070 Smart Wireless Gateway

Het Zigbee avontuur van Woox start met de R7070 Smart Wireless Gateway. Deze hub verbindt jouw 2.4GHz WiFi netwerk met het Woox Zigbee netwerk. Op één gateway kun je tot 50 Zigbee apparaten instellen.

De gateway wordt los verkocht, maar ook in diverse kits. Zo komt Woox met de R7072 Security Kit Basic (Zigbee & WiFi), R7073 Security Kit Pro (Zigbee), R7074 Rookmelderset (Zigbee) en R7067 Slimme Radiatorknop Kit (Zigbee). Deze kits zullen zeer waarschijnlijk iets goedkoper in de winkel komen te liggen dan wanneer je de gateway en alle componenten separaat gaat aanschaffen.

Woox Zigbee

Overige Zigbee releases

Woox neemt geen halve maatregelen bij de lancering van har Zigbee lijn. Het merk introduceert meteen de R7056 Slim Deurslot, R7046 Slimme PIR bewegingssensor, R7047 Slimme Deur & Raam Sensor, R7048 Slimme luchtvochtigheids- en temperatuursensor, R7050 Slimme waterleksensor, R7051 Slimme Indoor Sirene, R7052 Slimme SOS-knop, R7053 Slimme Draadloze Mini Schakelaar, R7063 Slimme wandlichtschakelaar en R7054 Slimme afstandsbediening.

Nieuwe WiFi releases

In totaal lanceert Woox de komende maanden 17 nieuwe smart home producten. Dat omvat bovenstaande Zigbee producten, maar ook een aantal WiFi producten voor het Tuya platform. Het merk komt met de R4957 Slimme video deurbel & indoor bel en R9078 Slimme filament LED lamp.

Woox kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.