Uber lanceert vandaag in Nederland haar Uber Green dienst. Dit is een premium chauffeursdienst die bovenop Uber X komt te staan. Met één groot verschil; Bij Uber Green gaat het niet om luxe, maar het sparen van de natuur.

Uber Green

Bij Uber Green boek je namelijk een elektrieke bolide die jou van A naar B gaat brengen. Daarin werkt Uber ook nog eens samen met VanDerBron om het allemaal nog verantwoorder te maken om een groene Uber te pakken. De meerprijs wordt gebruikt om het gebruik van elektrische auto’s te stimuleren onder de vele Uber chauffeurs.

Uber Green is nu van start in Rotterdam en Amsterdam, maar moet zich in rap tempo uitbreiden naar andere Nederlandse steden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.