OnePlus Nord, smartphones worden weer goedkoper

OnePlus heeft de OnePlus Nord aangekondigd. Een nieuwe mid-range smartphone die waarschijnlijk over 5G zal beschikken. Met deze stap verwacht OnePlus de grote schare fans te kunnen trekken waarvoor de 8 Series te duur is geworden.

5G, als het goed is…

OnePlus beloofde eerder dit jaar al dat het in 2020 alleen maar 5G smartphones op de markt zou brengen. De kans is dan ook groot dat OnePlus heeft gekozen voor de Qualcomm Snapdragon 765 chipset. Die komen we vaker tegen in de goedkopere 5G smartphones van dit moment. De chipset en het geheugen bepalen een groot deel van de prijs van het toestel. Maar, exacte specs zijn er nog niet.

OnePlus gaat opnieuw voor schaarste

Morgen haalt OnePlus meteen al een stunt uit. Het gaat via haar Nord website, de eerste 100 exemplaren verkopen. Daar loopt nu een teller af naar morgen, rond lunchtijd. De verwachting is dat OnePlus deze eerste 100 OnePlus Nord toestellen in enkele seconden zal verkopen. Wanneer het daadwerkelijke toestel naar Nederland komt, is nog onbekend. Hoe dan ook, morgen verwachten we je alles te kunnen vertellen over de specs van deze Android smartphone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events