Alleen 5G voor OnePlus toestellen in 2020

OnePlus kondigde eerder dit jaar aan dat het groots ging inzetten op 120Hz Android smartphones. Vandaag liet OnePlus ook weten dat haar nieuwe smartphones enkel met 5G modems worden uitgeleverd.

120Hz Displays

Vorig jaar hebben we een aantal OnePlus smartphones getest. De OnePlus 7 Pro en OnePlus 7T werden door ons aangeraden als ideale smartphones voor gamers, door hun 90Hz displays. Andere merken hebben duidelijk meegekeken en slaan 90Hz over. De nieuwe Samsung Galaxy S20 series en de Oppo Find X2 series zijn al 120Hz en liggen al in het schap. OnePlus komt hier later dit jaar achteraan.

5G

In tegenstelling tot Samsung, zal OnePlus alle smartphones met een 5G modem gaan uitleveren. Hoewel het nog even zal duren voor we een echt 5G netwerk in Nederland hebben, ben je alvast voorbereid op de toekomst.

Prijsontwikkeling

Binnen OnePlus hebben we de afgelopen jaren een stevige prijsontwikkeling gezien. Het merk heeft zich altijd geprofileerd als een merk dat veel Android voor weinig biedt. Daarbij kocht je voor niet al teveel geld, een toestel dat beschikte over de laatste chipset. De toestellen kwamen dan ook altijd wat later op de markt dan de vlaggenschip toestellen van de gevestigde merken. Deze lage prijzen werden ook mogelijk door aan directe verkoop te doen. De laatste jaren zijn de prijzen van de toestellen echter flink gestegen. We zijn benieuwd hoe OnePlus haar fans gaat verrassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events