Microsoft heeft vandaag weer twee nieuwe, dikke gratis games klaargezet voor Xbox gamers. Het gaat om Shantae and the Pirate’s Curse en de THQ Klassieker Destroy all humans voor de Xbox 360 (ook speelbaar op de One).

Shantae and the Pirate’s Curse (te downloaden van 1 tot 30 juni op Xbox One)

Laat je haren gevaarlijk wapperen als je favoriete buikdansende geest in het spannende avontuur Shantae and the Pirate’s Curse. Shantae is haar toverkrachten kwijtgeraakt. Om Sequin Land te redden, moet ze samenwerken met haar aartsvijand Risky Boots. Versla monsters, vecht tegen epische bazen en gebruik nieuwe wapens in de strijd om je land te bevrijden van een kwaadaardige vloek en je toverkrachten terug te krijgen!

Destroy All Humans! (te downloaden van 1 tot 15 juni op Xbox One en Xbox 360)

Beleef een buitenaardse invasie eens van de andere kant en verover de aarde in Destroy All Humans! Versla de mensheid met de Cryptosporidium 137-vloot, en voer oorlog op de grond of vanuit de lucht met je indrukwekkende buitenaardse wapenarsenaal. Schiet met laserwapens, gooi met koeien of vermom je als een nietig mensje in je veroveringsstrijd op aarde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.