V&D Introduceert huismerk e-bike

V&D is dan uit de winkelstraten verdwenen, het oer-Hollandse warenhuis laat online zien dat het echt nog wel een flinke klantengroep heeft. Groot genoeg om met een eigen merk e-bike te komen.

2015 was een slecht jaar voor het warenhuis

V&D ging in 2015 kopje onder. Het gros van de warenhuizen werd al snel overgenomen door Hudson’s Bay. Ook dat Canadese warenhuis is inmiddels weer uit Nederland vertrokken. In dezelfde periode bracht ook De Beijenkorf het aantal filialen terug. Na het faillissement is het merk opgekocht en doorgegaan als webshop.

Dames V&D E-bike Belagio

V&D terug in de straten

Het gaat niet eens om één specifieke fiets. Naast verschillende kleuren, komen er ook echt verschillende modellen van de V&D e-bike. Met haar merkbeleving, richt het merk zich met name op de 40-plusser. Bovendien ligt de verkoop van e-bikes door de coronacrisis erg hoog en vergroot de e-bike mogelijk de zichtbaarheid van het V&D logo in het straatbeeld. Welke fabriek achter de productie zit, is nog onbekend.

Heren V&D E-Bike Bolzano

Meer V&D producten op komst

De V&D e-bikes zijn de eerste grote eigenmerk producten van het merk. V&D verwacht de komende tijd nog meer productlijnen te gaan introduceren. In hoeverre daar techproducten tussen zitten is nog onbekend. Wanneer we in het straatbeeld kijken, zien we veel oude merken die populair zijn. Denk aan Fila en NASA. Mogelijk probeert V&D op deze ‘nostalgie’ mee te liften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events