Vanaf juni is het zo ver. Dan kun je met Tinder daten op ruim anderhalve meter. De populaire datingapp introduceert dan de mogelijkheid om videocalls te voeren.

Het bedrijf heeft het idee dat de gebruiker echt zit te wachten op de mogelijkheid om elkaar via video te ontmoeten. De manier waarop we daten en relaties aan gaan, zou door Corona veranderd zijn. Zeker voor de gebruikers onder de 30.

Tinder liet niet weten in hoeverre het wel of niet mogelijk is om schermafbeeldingen te maken tijdens de Tinder videocalls. Net als bij andere videochat apps bestaat het risico dat alles dat voor de camera gebeurd, het internet op gaat.

1 REACTIE

  1. Ik vind het een goed initatief om videocalls toe te voegen, want door corona werd het beperkt om anderen te ontmoeten. Je moet zeker wel voorzichtig zijn. Praten alleen is niet genoeg, omdat je de ander persoon ook graag wilt zien. Hoe stabiel moet je internet connectie zijn? Het zal best vervelend zijn, wanneer het beeld vaker vast zit tijdens een videocall.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.