Razer komt met een flink veel grotere gaming laptop. De Razer Blade 17 is een 17,3 inch laptop met een 300Hz Full-HD display, gemaakt voor gamers. Het display kan 100% van het sRGB spectrum laten zien, wat ook interessant is voor de creatieve industrie. Bovendien komt er een versie met 4K touchscreen.

Razer Blade Pro 17

Het kloppend hart van de laptop is een achtste generatie Intel Core i7 processor die 10.875Hz aan rekenkracht levert. De Turbo Boost kloksnelheid ligt op maximaal 5.1GHz. De processor heeft 16MB cache aan boord.

Er komen verschillende Nvidia RTX uitvoeringen met maximaal de RTX 2080 Super met 8GB GDDR6 geheugen. De koeling van de dunne laptop is gebouwd op een vapor chamber en een dubbele ventilator.

Razer Blade Pro 17

Qua aansluitingen krijg je een UHS-III kaartlezer, USB-C aansluiting met Thunderbolt 3, HDMI 2.0, 2.5GHz LAN adapter en gewone USB-C poorten. Uiteraard is de laptop voorzien van Razer Chroma verlichting. De goedkoopste uitvoering van de Razer Blade Pro gaat €2.899,99 kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.