Strak, zakelijk en 100% klaar om te gamen met de Razer Blade Pro 17

Razer komt met een flink veel grotere gaming laptop. De Razer Blade 17 is een 17,3 inch laptop met een 300Hz Full-HD display, gemaakt voor gamers. Het display kan 100% van het sRGB spectrum laten zien, wat ook interessant is voor de creatieve industrie. Bovendien komt er een versie met 4K touchscreen.

Razer Blade Pro 17

Het kloppend hart van de laptop is een achtste generatie Intel Core i7 processor die 10.875Hz aan rekenkracht levert. De Turbo Boost kloksnelheid ligt op maximaal 5.1GHz. De processor heeft 16MB cache aan boord.

Er komen verschillende Nvidia RTX uitvoeringen met maximaal de RTX 2080 Super met 8GB GDDR6 geheugen. De koeling van de dunne laptop is gebouwd op een vapor chamber en een dubbele ventilator.

Razer Blade Pro 17

Qua aansluitingen krijg je een UHS-III kaartlezer, USB-C aansluiting met Thunderbolt 3, HDMI 2.0, 2.5GHz LAN adapter en gewone USB-C poorten. Uiteraard is de laptop voorzien van Razer Chroma verlichting. De goedkoopste uitvoering van de Razer Blade Pro gaat €2.899,99 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram