Facebook duikt dieper in de wereld van e-commerce. Zowel Facebook als Instagram krijgen eigen shop pagina’s die ondernemingen kunnen vullen. Bijvoorbeeld om direct die leuke tas op Insta of dat adviesgesprek op Facebook af te rekenen.

Hoewel de dienst niet meteen live zal gaan op WhatsApp, heeft Facebook ook dat product op de radar. WhatsApp laat het nu al toe om gelimiteerd productpagina’s aan te maken.

Facebook Shops

Ondernemers die productpagina’s op hun Facebook en InstaGram accounts gaan lanceren, krijgen de vrijheid om eigen foto’s te uploaden en om de kleurstelling van de pagina iets aan te passen. Afrekenen kan voorlopig alleen in de VS. Buiten de TV moeten gebruikers doorgestuurd worden naar de eigen webshop.

Facebook Shops en Instagram Shops worden de komende maanden wereldwijd uitgerold.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.