Werken op reis? Dit zijn de musthaves!

GadgetGear.nl op iMac en iPhone XR

Ben jij één van de gelukkigen die kan werken waar je maar wilt? In het online landschap van tegenwoordig wordt thuiswerken, of eigenlijk werken waar je wilt steeds makkelijker. Je kan overal je laptop openklappen, connecten met de wifi en je staat in verbinding met al je klanten! Dit kan je natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Van de bibliotheek, het cafeetje om de hoek, of aan de andere kant van de wereld met je voeten in het zwembad en een kokosnoot naast je scherm! Zie je dit ook wel zitten? Wij geven een aantal tips om op afstand te werken zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken!

Overal stroom met een powerbank

Zonder batterij in je laptop of op je telefoon kan je uiteraard niet werken. Zorg dus dat je altijd voorbereid bent met een tweede stroombron. Deze moet natuurlijk wel van te voren opgeladen zijn, maar vervolgens kun je deze, waar je ook bent, gebruiken om je apparatuur op te laden.

Presentaties op locatie

Werk je in sales of werk je als vertegenwoordiger? Dan gebruik je waarschijnlijk vaak ondersteunend materiaal bij je presentatie zoals een powerpoint, prezi of andere slideshow. Niet overal waar je komt is de vergaderruimte of presentatieruimte voorzien van een scherm of beamer. Een mobiele beamer kan in dat geval een oplossing zijn. Deze kleine beamer neem je makkelijk mee, sluit je aan op de stroom en je kunt projecteren!

Niet overal is een scherm of witte muur waar je op kan presenteren. Als aanvulling op de mini beamer zou je om die reden ook een mobiel projectiescherm kunnen meenemen. Hier zijn verschillende mogelijkheden. Zo heb je een klein tafelscherm, maar heb je ook normale formaten schermen die je makkelijk mee kunt nemen.

Een laptop met een mat scherm

Hoewel een laptop met een glanzend scherm er mooi uitziet en de kleuren beter en feller overkomen, is een laptop met een mat scherm veel praktischer. Vooral wanneer je besluit buiten te werken of ervoor kiest om in een zonnig land van onder een parasolletje te werken! Een glanzend scherm weerspiegelt namelijk, waardoor je niets meer ziet. Met een mat scherm blijft de kwaliteit van schermweergave beter, ook in de zon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.