iPhones hebben een behoorlijk prijskaartje. De nieuwe iPhone SE biedt veel iPhone voor een realistische prijs. Van 489 Euro voor 64GB tot 659 Euro voor 256 Gb geheugen.

Vanaf vandaag is de nieuwe iPhone SE te bestellen bij Apple. Een fraaie iPhone met een 4,7-inch Retina HD-display en Touch ID voor toonaangevende beveiliging. Een prima camera, touch sensor en een A13 Bionic-chip. Je moet het dus doen met 1 camera, maar dat is wel een zeer goede. Inclusief Portretmodus, terwijl het toch stof- en waterbestendig is.

“De eerste iPhone SE was een hit bij klanten die blij waren met het compacte formaat, de indrukwekkende prestaties en de betaalbare prijs. De nieuwe iPhone SE van de tweede generatie gaat in elk opzicht een stapje verder. Zo heeft hij bijvoorbeeld het beste single camera-systeem van alle iPhones, voor schitterende foto’s en video’s. Toch blijft de iPhone SE verrassend betaalbaar”, zegt Phil Schiller, senior vice president Worldwide Marketing bij Apple. “iPhone SE profiteert van de toonaangevende prestaties van de A13 Bionic-chip voor lange batterijduur, prachtige foto’s met Portretmodus en Slimme HDR en haarscherpe video’s met stereogeluid. Hij is perfect voor games en snel internetten en is voorzien van alle veiligheidsfeatures die onze gebruikers verwachten. We zijn ontzettend benieuwd wat onze klanten van de nieuwe iPhone SE vinden.”

Populair ontwerp met 4,7-inch display

iPhone SE is gemaakt van aluminium van ruimtevaartkwaliteit en stevig glas en is verkrijgbaar in zwart, wit en (PRODUCT)RED. De glazen achterkant met gecentreerd Apple logo is gemaakt met behulp van een zevenlaags kleurenproces om precies de gewenste kleur en doorzichtigheid te bereiken, en heeft een rijke kleurdiepte. De kleur van de rand van aluminium is hieraan aangepast. iPhone SE is spat- en stofbestendig en voldoet aan waterbestendigheidsnorm IP67 (tot 1 meter diep en 30 minuten).1

Op het 4,7-inch Retina HD-display met True Tone-technologie wordt de witbalans aangepast aan het omgevingslicht. Het scherm is daardoor altijd prettig om te bekijken: alsof je van papier leest. Het heldere Retina HD-display met brede kleurweergave biedt ongelooflijk natuurgetrouwe kleuren en ondersteunt Dolby Vision en het afspelen van HDR10-content. iPhone SE gebruikt Haptic Touch voor Snelle taken, zoals Live Photos animeren, berichten weergeven, apps herschikken en meer, en daarnaast voor contextmenu’s.

iPhone SE heeft ook de vertrouwde thuisknop, voorzien van saffierkristal die lang mooi blijft en de sensor in de thuisknop beschermt. De stalen ring om de thuisknop heen detecteert de vingerafdruk van de gebruiker. Touch ID is een makkelijke, persoonlijke en veilige manier om zonder toegangscode iPhone te ontgrendelen, wachtwoorden in te vullen met iCloud Keychain, in te loggen bij apps, aankopen in de App Store goed te keuren, en betalingen te doen met Apple Pay.

Apple ecosysteem

iPhone SE geeft klanten toegang tot het bewezen ecosysteem van Apple met producten, diensten en accessoires. er camera-apparatuur, audio en speakers, docks, CarPlay en meer.

De iPhone SE is voorzien van alle toonaangevende veiligheidsfeatures die klanten van Apple verwachten, zodat hun privacy gewaarborgd wordt en ze controle hebben over hun eigen informatie. Zo beschermen Touch ID en de Secure Enclave vingerafdrukgegevens, zorgt Slimme trackingpreventie in Safari ervoor dat adverteerders gebruikers niet van site naar site volgen, gebruikt Foto’s machine learning om de foto’s op een device te ordenen, en nog veel meer.
iPhone SE en iOS 13 leveren samen een naadloze ervaring met software en hardware die beter geïntegreerd zijn dan op welke andere smartphone ook. iOS 13 biedt gebruikers een filmische look met Donkere Modus, een persoonlijkere manier om in te loggen bij apps en websites met Sign In with Apple, en een compleet nieuwe ervaring met Kaarten dankzij snellere navigatie en prachtige beelden op straatniveau met de 360 graden feature.

De iPhone SE is leverbaar in de kleuren Wit, Zwart en Rood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.