Motorola en Apple gaan strijden om de Indiër

Apple heeft een probleem. Het is niet heel spannend, maar de gemiddelde Apple investeerder zit er toch maar mee. Er komt te weinig geld binnen. De verkopen van de iPhone zakken in wat bewijst dat de lancering van de iPhone SE wellicht toch geen hele sterke keus was. Toch lijkt er hoop, in India.

Topman Tim Cook is enorm enthousiast over de verkopen in het afgelopen kwartaal en kijkt uit naar de mogelijkheden in India. In India wordt op dit moment een LTE netwerk uitgerold en vanaf dan kunnen Indiërs gebruik maken van de 4G mogelijkheden van de iPhone.

Toch is Apple niet de enige die veel van de markt verwacht. Een aantal merken, waaronder Motorola, verkoopt al jaren goedkope smartphones in het land. Dat de bedrijven daar veel goedkope smartphones afzetten heeft niet alleen te maken met het ontbreken van een goed 4G netwerk. Het ontbreekt het gros van de bevolking simpwelweg ook aan geld.

Bovendien staat er nog iets te gebeuren voor Apple. Concurrent Motorola zal op 17 mei haar vierde generatie Moto G presenteren. Een low-budget smartphone die bij ons afgelopen jaar perfect wist te scoren. De goedkope en goede smartphone ervaring zou Apple weleens stevig in het vaarwater kunnen zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events