Hoewel de iPhone SE edities zich altijd op de consumenten met een wat krapper budget hebben gericht, moeten deze nu ook gewoon draadloos muziek luisteren van Apple. De hoofdtelefoonaansluiting wordt uit het ontwerp geschrapt.

De nieuwe iPhone SE zou volgens Mac Otekara niet langer beschikken over een hoofdtelefoonaansluiting. Daarmee zou de iPhone 6S het laatste toestel met hoofdtelefoonaansluiting zijn in het assortiment van Apple. Wel krijgt het toestel de touch ID vingerafdruksensor van Apple mee. Het toestel krijgt een 4 inch display en zal draaien op de Apple A10 Fusion chipset. De achterkant zou van glas worden zodat het toestel draadloos opgeladen kan worden.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.