GadgetGear.nl

Gerucht: Apple schrapt hoofdtelefoonaansluiting in de iPhone SE!?

Hoewel de iPhone SE edities zich altijd op de consumenten met een wat krapper budget hebben gericht, moeten deze nu ook gewoon draadloos muziek luisteren van Apple. De hoofdtelefoonaansluiting wordt uit het ontwerp geschrapt.

De nieuwe iPhone SE zou volgens Mac Otekara niet langer beschikken over een hoofdtelefoonaansluiting. Daarmee zou de iPhone 6S het laatste toestel met hoofdtelefoonaansluiting zijn in het assortiment van Apple. Wel krijgt het toestel de touch ID vingerafdruksensor van Apple mee. Het toestel krijgt een 4 inch display en zal draaien op de Apple A10 Fusion chipset. De achterkant zou van glas worden zodat het toestel draadloos opgeladen kan worden.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten