Logo GadgetGear.nl
SXSW TwitchCon Amsterdam
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

TwitchCon Amsterdam en SXSW afgezegd wegens Corona

Opnieuw zijn twee tech events afgeblazen wegens het Corona virus. Zowel het Amsterdamse TwitchCon als het Amerikaanse tech/kunstfestival South by Southwest in Austin gaan niet door.

SXSW

SXSW is een zeer invloedrijk evenement dat jaarlijks in de VS wordt georganiseerd. Met name vanuit de (online) marketing reizen vele experts wereldwijd af naar deze beurs in Austin, Texas. De stad Austin heeft nu besloten dat het niet zit te wachten op de enorme toestroom van internationale bezoekers. De beurs is in het geheel geannuleerd. Dit event zou deze maand plaatsgevonden hebben.

TwitchCom Amsterdam

TwitchCon zou plaatsvinden op 2 en 3 mei in Amsterdam. De organisatie blaast het evenement nu al af voor dit jaar. De organisatie belooft dat het evenement een te groot gezondheidsrisico met zich zal meebrengen. Tijdens het event konden bezoekers beroemde Twitch streamers ontmoeten en aan het werk zien. Of ze het evenement gaan streamen is nog onbekend šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.