Logo GadgetGear.nl
Bol.com Boekenclub
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Bol.com brengt bekende kinder ebooks uit voor 1 cent

Ook Bol draagt haar steentje bij in de crisis. Met alle kids die thuis zitten, heeft Bol.com de kinderboekenclub opgezet. Kids kunnen voor 1 cent bekende boeken downloaden voor op hun tablet, smartphone of ereader.

Bol.com Boekenclub

Bol.com belooft wekelijks nieuwe boeken voor kinderen beschikbaar te stellen, maar het merk doet nog meer. Ieder ochtend, om 09:00, worden nieuwe video’s op het platform gezet. Daarin lezen bekende Nederlanders boeken voor aan kinderen. Bol.com heeft deze tijd gekozen omdat het aansluit op het moment dat vele ouders starten met werken vanuit huis. Heel slim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.