Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

8.000 Belgische Bol.com bestellingen zitten vast door fraudeonderzoek bij PostNL

Bol.com heeft moeite zo’n 8.000 bestellingen af te leveren in België. Net als in Nederland, vindt de afhandeling van bestellingen in België plaats via PostNL. Een fraudeonderzoek naar PostNL heeft er nu toe geleidt dat 8.000 pakketjes niet doorgevoerd kunnen worden.

Deze pakketten liggen in de PostNL depots in het Belgische Wommelgem en Willebroek. Deze depots zijn in verband met het onderzoek verzegeld, waardoor er geen doos meer in- of uitkomt. Hoe lang de pakketten worden vastgehouden is onbekend. Ook andere webshops hebben mogelijk last van deze verzegeling, maar De Tijd beschikt in ieder geval over deze cijfers van Bol.com.

Bol.com zou voor nu wel blijven verzenden via PostNL. In België lopen de verzendingen voor nu over andere depots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.